Undervisning - Sorø Gymnastikefterskole
Gymnastikopvisning med Sorø Gymnastikefterskole
Klik for at slå lyd til / fra...

Faglighed

På SGE er det vigtig at udvikler eleverne og giver dem redskaber for at de kan opnå det bedst mulige udbytte. Vi vægter fagligheden meget højt og vi bryster os af at være lagt fremme i feltet mod stort fokus på følgende:

• Digitalt fokus med brug af bl.a. Office 365, Meebook og Clio Online
  • Interaktive tavler i alle klasser
  • Anvendelse af Cooperative Learning og LP-modellen
  • Niveaudeling, faglige temadage og lektiecafe
  • Fagligt kompetente og motiverede undervisere
  • Stærkt teamsamarbejde

Målrettet undervisning

Undervisningen i de boglige fag, målrettes folkeskolens afgangsprøve, der forventes afsluttet med afgangsprøv for alle elever. I de øvrige fag som fransk og tysk, stræbes efter størst mulig individuel udvikling.

Niveaudeling

For at opnå størst mulig udbytte og den bedste faglige udvikling af undervisningen, niveaudeler vi alle elever. I fagene dansk, matematik og engelsk, placeres eleverne efter resultater opnået henholdsvis efter standpunkt fra tidligere skole samt faglige test, taget i en første uge af skoleåret. I begyndelsen af skoleåret bliver der foretaget eventuelle justeringer, så vi sikrer, at alle elever lander på det bedst mulige hold.

samvær på efterskole