Fransk - Sorø Gymnastikefterskole

Fransk

I fransk arbejdes der primært med læse-, tale-, lytte- og læringsstrategier samt grammatik.

Gennem skoleåret arbejdes der med franske tekster, hvor eleverne får mulighed for forståelse, fordybelse og indsigt i materialet. Der arbejdes med gruppearbejde, filmtekniske virkemidler eller anden form for illustrationer ud fra de givne rammer.

Mundtligt og grammatisk rustes eleverne til et videre uddannelsesforløb. Skoleåret afsluttes med FP10-prøven.

Fransk-valgholdet vælges for hele skoleåret.