fysik og kemi efterskole

Fysik & kemi

Fysik/kemi er et valgfag for de elever som ønsker at lægge et ekstra niveau på sin faglige viden. Undervisningen er fordelt over ét ugentligt modul på 1 1/2 time og tager udgangspunkt i, at eleverne skal have en både praktisk og teoretisk indgangsvinkel til faget og dets færdigheds-områder.

Fysik/kemi-valgholdet vælges for hele skoleåret.

Hvordan ser et elevskema ud?

Få 5 ting du skal vide om Sorø!

Det er utrolig vigtigt for os, at dit valg af efterskole er rigtigt. Vi skal matche hinanden, så dit efterskoleophold bliver uforglemmeligt. Ikke at sige, det ikke bliver hårdt engang imellem, for det vil det blive! Vi gør meget ud af, at sætte forventninger til både os selv og dig. Derfor er det vigtigt, at vi på flere punkter passer sammen. LINK!

Besøg os til Efterskolernes dag