Vejledning - Sorø Gymnastikefterskole
Læreren underviser

Skolevejledningens formål

På Sorø Gymnastikefterskole mener vi at det er vigtigt at vores elever har planer for fremtiden inden de forlader skolen. Derfor er vi to vejledere på efterskolen, og vi vil altid være behjælpelige med rådgivning og hjælp.

Formålet med skolevejledning er at sikre, at eleverne træffer et kvalificeret uddannelses- og erhvervsvalg med afsæt i de forudsætninger, eleven har, samt at give eleverne viden om og indsigt i de uddannelsesmuligheder, der tilbydes efter 10. klasse.

I forældre er velkomne til at kontakte os for en samtale, da I også har en meget stor del af ansvaret for, at eleverne kommer det rette sted hen efter endt skoleår og at der bliver søgt i tide på optagelse.dk

Skolens vejledning varetages af

Josefine Auerbach