• kærlighed til gymnastik

Vil du have et sjovt år på idrætsefterskole?

Så tag på Sorø Gymnastikefterskole. På idrætsefterskolen kan du dyrke sport op til 15 timer om ugen, samtidig med at du får en masse nye idrætsinteresserede venner og tager 10. klasse. Du kan vælge en række forskellige idrætsgrene. Du skal vælge ét af 5 linjefag:

Linjefag:

Nogle af valgfagene er bl.a.:

Gruppearbejde på efterskole

Idrætsefterskole specialiseret i gymnastik

På idrætsefterskolen Sorø Gymnastikefterskole har vi specialiseret os i springgymnastik, dans og rytmisk gymnastik. Derfor får du mulighed for at dyrke springgymnastik i vores nye springcenter fra 2012. Et moderne springcenter, som er en af Danmarks største, og som er derfor ofte lejes ud til idrætsaktiviteter. Vi har desuden et nyt parkourcenter som flittigt bliver brugt at vores mange parkourelever.

Et ophold på en idrætsefterskole mindes af tidligere elever som noget af det største i deres liv. Derfor stiger antallet af idrætsefterskoler i Danmark. En efterspørgsel vi også oplever på Sorø Gymnastikefterskole.

Når du går på en idrætsefterskole, dyrker du al den sport, du har lyst til, er sammen med dine nye venner hele tiden og tager samtidig din 10. klasse. Du oplever samtidig et fantastisk sammenhold med de andre idrætsefterskoleelever.

Netop fordi vi har så meget gymnastik og dans, kommer du også til at deltage i mange opvisninger, ligesom vi selvfølgelig også tit tager ud og ser, når andre idrætsefterskoler laver opvisninger.

Opvisninger med efterskole

Besøg idrætsefterskolen

Kom og besøg idrætsefterskolen, så du bedre kan beslutte, om du også har lyst til at tilbringe et år af dit liv med fodbold, springgymnastik, fitness og styrketræning.

Sorø Gymnastikefterskole ligger midt på Sjælland, mellem Slagelse og Ringsted, og vi har også mange elever fra Fyn og Jylland. Ring på 57 83 00 34 eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage med en invitation. Vis vej

Læs mere om Sorø Gymnastikefterskole

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.