Sportsefterskole | Dyrk sport på efterskole | Gymnastik på efterskole
  • kærlighed til gymnastik

Vil du på sportsefterskole og få venner for livet?

På sportsefterskolen Sorø Gymnastikefterskole får du sport op til 15 timer om ugen, samtidig med at du tager 10. klasse og oplever et ekstremt socialt fællesskab.
Som sportsefterskole har vi specialiseret os i alt, hvad der har med gymnastik og springgymnastik at gøre. Derfor har vi Danmarks største springcenter, dyrker alle former for dans, fitness og styrketræning. Desuden har vi lige bygget et nyt parkourcenter

Fordi idrætsefterskolens opvisningsfag fylder så meget, kommer du tit med til forskellige former for gymnastik- og danseopvisning både på sportsefterskoler på resten af Sjælland og her på skolen. Samtidig vil du selvfølgelig også selv se andre gymnaster lave opvisninger og forestillinger.
Se vores opvisningsplan…

Værelseshygge på efterskole

Du skal vælge mellem følgende linjer:

Du kan også vælge mellem andre sportsgrene i vores mange valgfag. Her er et udsnit:

Mountainbiking på efterskole

Et aktivt år på sportsefterskole

Elever som vælger at gå på sportsefterskole er typisk meget energiske og ambitiøse, så hvis du har lyst til at møde andre unge sportsfolk, der ligesom dig selv stortrives med at være i bevægelse næsten hele tiden, er et år på Sorø Gymnastikefterskole sikkert også noget for dig.

Fordi hele dagligdagen på sportsefterskolen bygger på motion og bevægelse, bliver du automatisk motiveret til endnu mere sport og motion, end du ellers ville have fået. Dels fordi vi har så gode sportsfaciliteter, og fordi dine kammerater også gerne vil dyrke motion. Samtidig serverer vi selvfølgelig en kost, der er tilpasset så mange timers daglig bevægelse.

Selv om et år på en sportsefterskole er et meget aktivt år, er det også et år, hvor du får ro til fordybelse til at gøre 10. klasse færdig og samtidig får en masse nye venner.

Derfor beskriver mange deres ophold på en sportsefterskole som en af de bedste oplevelser i deres liv.

Besøg sportsefterskolen

Vil du også have den oplevelse, så kom på besøg på sportsefterskolen og se med egne øjne, og et ophold her også vil være noget for dig. Du kan ringe på 57 83 00 34 eller udfylde formularen, så kan vi aftale et besøg.

Gymnastikefterskolen Sorø ligger i det sydvestlige Sjælland mellem Ringsted og Slagelse. Vis vej

Læs mere om Sorø Gymnastikefterskole

FÅ 5 ting du skal vide om Sorø!


Besøg os til Efterskolernes dag

Dit ophold

På SGE sammensættes dit ophold af linjefag, valgfag og boglig undervisning. Sådan vælger du linjefag og valgfag.

Desuden har du fællesgymnastik og drenge- eller pigegymnastik. Alle elever deltager i opvisningen.

Hver årgang kommer på en obligatoriske skitur og linjefagstur.
Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål?

Vi vægter både de boglige og de idrætslige fag højt. Vi har desuden stor fokus på gymnastik, som bruges til at forbedre dig i mange andre fag. Hvis du ikke har fundet svar på alle dine spørgsmål, så har vi lavet en FAQ, hvor du kan finde svar på de mest normale spørgsmål…

Spændende arrangementer

Der er altid fuld fart på SGE. I løbet af året har vi mange spændende arrangementer for både børn og voksne.

Se alle arrangementerne i årskalenderen.